P 800 Foto 6 Jpg4b980e3bee255

Permanente Decontaminatie Ruimten

PERMANENTE DECOMTAMINATIE RUIMTE

Er zijn inmiddels permanente Decontaminatie ruimten ingericht bij het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam, waar wij de totale inrichting hebben mogen leveren en het Ziekenhuis Oost-Limburg ( ZOL) te Genk, waar onze beschermende kleding wordt gebruikt.

MOBIELE DECONTAMINATIE UNITS.

De actuele politieke situatie in de wereld vraagt van iedereen die voor de veiligheid van anderen verantwoordelijkheid draagt, voorbereidt te zijn op levensbedreigende situaties. Die kunnen worden veroorzaakt door ongelukken of aanslagen met giftige stoffen. Het is dan van essentieel belang dat u in staat bent grotere aantallen mensen snel en effectief te ontsmetten tussen plaats incident, het ziekenhuis of andere opvangplaatsen voor gewonden. Wij leveren hiervoor complete oplossingen. Gemakkelijk hanteerbare en snel op te zetten ontsmettingsunits, in de vorm van opblaasbare units of mobiele units uitgevoerd als trailer.
De systemen zijn geheel selfsupporting met eigen energie- en watervoor-zieningen. De systemen worden gecompleteerd door speciaal ontwikkelde beschermende kleding. Wonderen van vernuft

p-725-cargo-3

Geef een reactie

Zoeken